Are you FAST enough?

Vi vokser!

Vi er FAST Engineering, en familie som trives med å omgås hverandre og jobbe sammen. En gjeng som ler mye og har det trivelig på jobben. Vi lar oss engasjere av utfordringer og leter stadig etter nye muligheter for å bli enda litt skarpere i vårt daglige virke. Vi har troen på en rådgiver som er nært både kunder og medarbeidere. Når deres arbeids- og livssituasjoner endres, endres vi med dem.

"Det jeg setter mest pris på med FAST er mulighetene for selvutvikling og det å få oppleve sann arbeidsglede hver dag."

Are you FAST enough?

I FAST Engineering er verdiordene våre viktige for oss, for de har vi valgt ut sammen. Vi ønsker kolleger som kjenner seg igjen i dette.

Inkluderende

Vi i FAST har et sterkt samhold og selskapet gjennomsyres av familiefølelse. Vi stiller opp for og bryr oss om hverandre. At alle trives er viktig for oss. Både familien hjemme og familien på jobben.

Skarpe

Vi elsker å bruke vår kunnskap til å utfodre gamle tankesett og finne nya løsninger. Vi vil alltid ligge i forkant når det gjelder løsninger derfor må vi stadig utvikles. Vi ser ingen begrensninger. Test oss. 

Engagsjerte

Vi bryr oss om det vi gjør og hvor det fører våre kunder. Vi engasjeres av kundens mål. Endres kundenes situasjon, endres vi med dem. Trives du med å skape relasjoner med dine kunder og å arbeide tilpasset hver enkelet kunde? 

Livlige

I FAST är medarbeiderne i fokus. Det er viktig for oss å finne på ting sammen og å omgås med hverandre også utenfor kontorveggene. Det har skapt et samhold som er helt unikt og vi har det alltid fint når vi er sammen. Har du lyst til å være en del av et livlig arbeidsmiljø?

Høres dette ut som deg? Da er du FAST enough!

Søk her