Om oss

FAST Engineering er et rådgiverselskap som er spesialisert på brannsikring og risikostyring. Vi arbeider først og fremst for byggherrer, byggeiere, leietakere og entreprenører, men bistår også arkitekter, øvrige rådgiverdisipliner, forsikringsselskaper og myndigheter.

Vi har lang og bred erfaring fra både brannvesen, rådgiver-, og forsikringsbransjen. Vi arbeider kontinuerlig med videreutdanning og øker stadig vår kompetanse.

Vår historie

FAST Engineerings grunnlegger Mikael startet selskapet med en visjon om å tenke utenfor de tradisjonelle rammene for brannsikring. Han ville utvikle et selskap der man engasjerer seg i sine kunders behov og gjennom det finner de beste løsningene som fortsatt tilfredsstiller myndighetskravene. Selskapet skulle verne om familien og personalet skulle alltid trives på jobben.

Den 1. oktober 2010 gikk Mikaels drøm i oppfyllelse: FAST Engineering åpnet for første gang døren. Drømmen som startet i et anneks hjemme hos Mikael. Etter et par år med flittig innsats, tok Mikael kontakt med Martin og Carl. De to bransjekollegene har egenskaper og kompetanser som kompletterte de Mikael har.  FAST vokste. Annekset ble raskt for lite, og selskapets første eksterne kontor ble etablert, først i form av et kontor hos et veletablert VVS-firma i Mølndal, og ikke lenge etter i et eget kontorlokale en etasje opp i samme bygning. Vel på plass i eget kontorlokale, sluttet det seg nok en erfaren bransjekollega til samarbeidet; Henrik. Grunnlaget for selskapet fortsatte utvikling og vekst var lagt.

Kontorlokalet i Mølndal ble ganske raskt byttet ut med et mer sentralt beliggende lokale i Gøteborg. Årene gikk og selskapet fortsatte å utvikles. Ikke bare i antall medarbeidere, men også i antall avdelinger og tjenestetilbud. Vi fortsetter å være banebrytende i det vi gjør; å utvikle oss, tenke nytt, samt å tilby nye tjenester til våre kunder. Samtidig med veksten beholder vi familiefølelsen. Vi tar vare på hverandre, på kundene våre, og på det arbeidet vi gjør. Selv om vi ikke holder til i annekset lenger, husker vi det godt og hvorfor vi er her. Sammen.

FAST i dag

I dag har FAST fire kontorer. Vi holder til i Skien, Gøteborg, og Helsingborg. Til tross for kontorenes beliggenhet har vi oppdrag i hele Norge og Sverige. Vi er involvert i alt fra milliardprosjekter til mindre oppdrag og kan tilby en helhetlig løsning når det dreier seg om brann- og risikorådgivning.

I løpet av 2016 har vi vokst til over 30 medarbeidere, men vi søker stadig nye medlemmer til FAST-familien. Selskapet drives som to separate selskaper i henholdsvis Sverige og Norge.

Selv om antall kontor og ansatte øker, lever den opprinnelige mentaliteten i beste velgående. Og det er vi stolte av.

Fire ord som definerer oss «FAST-mennesker» er:

Inkluderende
Skarpe
Engasjerte
Livlige

Våre verdier

Fire ord som definerer oss «FAST-mennesker» er:

Inkluderende
Skarpe
Engasjerte
Livlige

Kontakt oss så hjelper vi deg!